Настройка и стартиране на AutoDJ

В този урок ще Ви покажем как да стартирате успешно вашия AutoDJ. Първо трябва да се логнете във вашия контролен панел:
След това трябва да спрете сървъра, който е автоматично пуснат при активирането на вашия акаунт. Това се прави като натиснете "Стоп" бутона в секцията "Сървър":
Следващата стъпка е да влезете в настройките на радио сървъра и да отидете във AutoDJ таб-а:

Там се намират настройките за вашия AutoDJ, първата настройка "autoDJ статус" трябва да я промените на "Активен" след като я промените натиснете бутона "Обнови" за да се запази настройката:
След като сте активирали вече AutoDJ-я се връщате в началното меню и натискате на бутона "Файлове" за да качите песните, които желаете да се изпълняват от AutoDJ-я:
Следващата стъпка е да качите желаните от Вас песни, това става като натиснете на бутона "Качи файлове", който се намира в долната част на вашия екран, ВАЖНО! песните трябва да се качат в папката "media":
Щом натиснете този бутон ще Ви се отвори малък прозорец, в него се намира файловия мениджър, чрез който качвате вашите песни. Натиснете бутона "Избери файлове", изберете песните, които искате да качите и натиснете върху бутона "Open" или "Отвори". Веднага след като го натиснете ще започнат да се качват песните и ще забележите 2-те ленти, които показват прогреса на качване. Когато и двете са запълнени със син цвят означава, че качването е приключило и можете да преминете към следващата стъпка:
След като приключи качването на песните, те ще се появят на вашия екран. Натиснете на бутона "Върни се" за да се върнете в главното меню:
След което трябва да влезете в меню-то "Медийна библиотека", от там ще добавите песните, които сте качили преди броени секунди във плейлист:Щом влезете в това меню може да Ви направи впечатление, че някой от песните, които сте качили не се виждат в списъка. За направите видими всички песни трябва да натиснете върху бутона "Опции", който се намира в горния десен ъгъл на вашия екран. Щом натиснете върху него добавете отметка на опцията "Browse by folders". Щом направите това всички песни ще са видими.:Следващата стъпка е да маркирате песните които желаете да се изпълняват от AutoDJ-я и да ги завлачите в плейлиста "Standart Rotation". Песните маркирате като задържите бутон Ctrl на вашата клавиатура и с лявото копче на мишката натискате върху песента, която ще маркирате. След като маркирате песните отново натискате ляво копче на мишката и без да пускате ги завличате във "Standart Rotation". Ние Ви препоръчваме този плейлист защото той е най-изчистен от към ефекти.:

Щом завлачите песните отново трябва да се върнете в главното меню чрез бутона "Върни се", който се намира в долния ляв ъгъл на вашия екран.
Вече сте готови да стартирате вашия радио сървър чрез AutoDJ функцията му, за да направите това просто натиснете бутона "Старт":Ако сте изпълнили правилно всички стъпки от статията всички 3 иконки в горния десен ъгъл ще имат зелена отметка, което означава, че вашия сървър вече е пуснат и изпълнява песните, който сте му задали.

Was this answer helpful?

 Print this Article

Also Read

Може ли да бъде променен типа на сървъра ?

Имате ShoutCast сървър и желаете да промените вашия сървър на друг тип (Shoutcast v2, IceCast)...

Каква е разликата между ShoutCast и IceCast

Много потребители започнаха да ни питат “Каква точно е разликата между двата типа радио...

Как да излъчваме (стриимваме) съдържание към радио сървъра

В тази статия ще използваме информация за SAM Broadcaster, програмата която е универсална за...

Разлика между публична и персонална андроид апликация. Изисквания за изграждане на персонална апликация.

При поръчка на вашия сървър можете да избирате дали да използвате безплатната апликация или...

Какво означават различните грешки в радио сървъра

При стартиране на сървъра понякога се появяват различни грешки които блокират сървъра да стартира...