Настройка и стартиране на AutoDJ

В този урок ще Ви покажем как да стартирате успешно вашия AutoDJ. Първо трябва да се логнете във вашия контролен панел:
След това трябва да спрете сървъра, който е автоматично пуснат при активирането на вашия акаунт. Това се прави като натиснете "Стоп" бутона в секцията "Сървър":
Следващата стъпка е да влезете в настройките на радио сървъра и да отидете във AutoDJ таб-а:

Там се намират настройките за вашия AutoDJ, първата настройка "autoDJ статус" трябва да я промените на "Активен" след като я промените натиснете бутона "Обнови" за да се запази настройката:
След като сте активирали вече AutoDJ-я се връщате в началното меню и натискате на бутона "Файлове" за да качите песните, които желаете да се изпълняват от AutoDJ-я:
Следващата стъпка е да качите желаните от Вас песни, това става като натиснете на бутона "Качи файлове", който се намира в долната част на вашия екран, ВАЖНО! песните трябва да се качат в папката "media":
Щом натиснете този бутон ще Ви се отвори малък прозорец, в него се намира файловия мениджър, чрез който качвате вашите песни. Натиснете бутона "Избери файлове", изберете песните, които искате да качите и натиснете върху бутона "Open" или "Отвори". Веднага след като го натиснете ще започнат да се качват песните и ще забележите 2-те ленти, които показват прогреса на качване. Когато и двете са запълнени със син цвят означава, че качването е приключило и можете да преминете към следващата стъпка:
След като приключи качването на песните, те ще се появят на вашия екран. Натиснете на бутона "Върни се" за да се върнете в главното меню:
След което трябва да влезете в меню-то "Медийна библиотека", от там ще добавите песните, които сте качили преди броени секунди във плейлист:Щом влезете в това меню може да Ви направи впечатление, че някой от песните, които сте качили не се виждат в списъка. За направите видими всички песни трябва да натиснете върху бутона "Опции", който се намира в горния десен ъгъл на вашия екран. Щом натиснете върху него добавете отметка на опцията "Browse by folders". Щом направите това всички песни ще са видими.:Следващата стъпка е да маркирате песните които желаете да се изпълняват от AutoDJ-я и да ги завлачите в плейлиста "Standart Rotation". Песните маркирате като задържите бутон Ctrl на вашата клавиатура и с лявото копче на мишката натискате върху песента, която ще маркирате. След като маркирате песните отново натискате ляво копче на мишката и без да пускате ги завличате във "Standart Rotation". Ние Ви препоръчваме този плейлист защото той е най-изчистен от към ефекти.:

Щом завлачите песните отново трябва да се върнете в главното меню чрез бутона "Върни се", който се намира в долния ляв ъгъл на вашия екран.
Вече сте готови да стартирате вашия радио сървър чрез AutoDJ функцията му, за да направите това просто натиснете бутона "Старт":Ако сте изпълнили правилно всички стъпки от статията всички 3 иконки в горния десен ъгъл ще имат зелена отметка, което означава, че вашия сървър вече е пуснат и изпълнява песните, който сте му задали.

беше ли полезен този отговор?

 Принтирай тази статия

Прочетете също

Разлика между публична и персонална андроид апликация. Изисквания за изграждане на персонална апликация.

При поръчка на вашия сървър можете да избирате дали да използвате безплатната апликация или...

Може ли да бъде променен типа на сървъра ?

Имате ShoutCast сървър и желаете да промените вашия сървър на друг тип (Shoutcast v2, IceCast)...

Какво означават различните грешки в радио сървъра

При стартиране на сървъра понякога се появяват различни грешки които блокират сървъра да стартира...

Каква е разликата между ShoutCast и IceCast

Много потребители започнаха да ни питат “Каква точно е разликата между двата типа радио...

Как да кача песни при използване на AutoDJ ?

Съдържанието на вашия хостинг акаунт можете да качите чрез вградения файлов мениджър във вашия...