Скъпи приятели,

През последния месец приложихме няколко ключови промени към нашите услуги. По-долу са изброени основните:

- Всеки хостинг акаунт към NovaHost.BG е с активен HTTP/2 протокол.

HTTP/2 е последната еволюция на Hypertext Transfer Protocol (HTTP) протокола. HTTP е стандартния мрежов протокол използван за заявяване и получаване на уеб страници и информация в интернет мрежата. Тази нова технология евентуално ще замести HTTP/1.1 който беше стандартизиран преди почти две десетилетия. Основната цел на HTTP/2 е да редуцира латенсията (времето на зареждане) в страниците. При направени тестове на места скоростта при HTTP/2 е до десет пъти по-бърза от HTTP/1.1.

Подробна информация за предимствата на HTTP/2 и как се използва можете да намерите на този адрес.

May 2019 Changes

- Безплатни SEO инструменти!

Всеки акаунт вече разполага с набор от инструменти за подобряване на SEO (Ранк в различни интернет търсачки) рейтинга на своите уебсайтове.

- Завишени сървърни ресурси!

- Приложихме промени най-вече по броя на едновременните връзки за всеки акаунт като направихме така, че едновременните Apache връзки да не могат да превишат общия брой процеси за да се избегне цялостно блокиране на акаунта при голям брой паралелни Apache връзки. Отделно това завишихме и процесорното време към всеки един план.

- Промени по нашите условия.

Ние сме уверени в качеството на нашите услуги. Ето защо нанесохме няколко промени по нашите условия като най-важната е, че вече всеки потребител има опцията да поиска пълно възвръщане на сумата за своята услуга до 15 дни след закупуването.

Можете да намерите пълните условия на този адрес

- Нови домейни и активни промоции през месец Май.


От този момент предлагаме следните нови разширения за регистрация и трансфер:

.ca
.coffee
.holiday
.marketing
.lawyer
.law
.codes
.eco

Можете да откриете всички активни промоции на нашия уебсайт.

 
Екипа на NovaHost.BG!



вторник, май 7, 2019





« Назад