Как да поръчаме и заплатим услуга

За да направите вашата поръчка е нужно да преминете през няколко лесни стъпки. Нашите услуги са разположени в основното меню (лента) на сайта.
1. Отивате на желаната услуга след което избирате подходящият за вас план и натискате бутона поръчай:2. След като сте заявил поръчката системата ще Ви препрати към страницата за конфигуриране на услугата като за различните улуги страницата изглежда по - различен начин. В тази страница Вие посочвате детайлите за вашата услуга (Напр: ако услугата е хостинг, Вие посочвате име на домейн, период на заплащане, дали желаете допълнително дисково пространство, допълнителен трафик и т.н.). След като изберете желаните настройки можете да натиснете бутона "Добави в кошницата" който се намира в най - долната част на страницата.


3. Когато добавите продукта към кошницата системата ще Ви пренасочи към самата потребителска кошница където можете да разгледате вашите продукти. Съществуват няколко бутона:

Изпразни кошница - премахва всички продукти от кошницата
Продължи с пазаруването - препраща Ви към началната страница на сайта от където да изберете и добавите още продукти към кошницата
Завърши поръчка - Използвате този бутон когато се уверите, че това е вашата поръчка.
Промо код - Код от наши промоции които са обявени в началната страница на сайта или нашите социални Facebook, Twitter и Google+ страници.

4. При завършване на поръчката ще бъдете попитан за вашите потребителски данни. Там трябва да въведете ВАЛИДНИ данни които ще се използват за издаването на фактура към вас както и за обратна връзка с вас при нужда. Личната Ви информация няма да бъде използвана за никаква друга цел. Разбира се ако вече имате профил можете направо да се логнете с него.
Ако Вие сте юридическо лице (фирма) отбелязвате тикчето, че желаете да Ви бъде издадена фактура и въвеждате нужните данни. В случай, че сте юридическо лице просто не отбелязвате тикчето.

В полето "Начин на плащане" избирате подходящият за вас начин на заплащане на услугата. Начина на заплащане може да се променя от фактурата така, че и да направите грешка не е фатално.
След като се съгласите с условията и натиснете "Завърши поръчка" системата ще Ви препрати към самата фактура или към страницата за плащане ако сте избрал онлайн начин на плащане (Кредитна карта, ePay.BG, PayPal).

При преглед на фактурата ще забележите поле в което ще можете да променяте начина на заплащане:От падащото меню можете да избирате различен начин на заплащане като за всеки различен начин ще се показва различна информация под самото падащо меню.
В долният край имате бутон за сваляне който конвертира вашият файл в PDF формат който можете да принтирате ако желаете.

Начини на заплащане:

След като вече сте направил поръчка Вие желаете да заплатите услугата. Ще разясним подробно как да заплатите вашата услуга по всеки един от посочените начини в сайта:

1) По банков път
Нужно е да посетите най - близкият банков офис и да заплатите издадената от нас фактура. Нашата банка, банкова сметка както и "основание" за самото заплащане е посочена в самата фактура при избор на начин на заплащане "По банков път".
Същото може да бъде извършено и с онлайн банкиране (ако имате такова) което Ви спестява разкарването до банков офис и заплащането на такса (при някои банки онлайн банкирането не изисква такси при трансфер).

Ако правите превод от различна банка от нашата е възможно да има забавяне. Ако желаете вашата услуга да се активира по - рано можете да снимате самото платежно от банката и да ни го прикачите към запитване до нас като доказателство.

2) Чрез офис на EasyPay
Нужно е да посетите най - близкият офис на EasyPay. При избор на начин на заплащане "Офис на EasyPay" в самата фактура системата ще Ви генерира 10 символен код по който да заплатите. Нужно е да предоставите този код на служителя в офиса. Всичката нужна информация се съдържа в кода. Фактурата се отбелязва автоматично като платена след като служителя отбележи кода като изплатен.

3) ePay.BG
При избор на заплащане чрез ePay.BG ще се покаже бутон който ще Ви пренасочи към системата на ePay.BG от където можете да направите самото заплащане.

4) B-Pay (заплащане на банкомат)
При избор на този вид заплащане в самата фактура ще се покажат данните по които да заплатите т.е. Код на търговеца и Персонален код. Нужно е банкомата който използвате да поддържа функцията B-Pay. При избор на тази опция в банкомата ще Ви бъдат поискани данните описани на самата фактура. Фактурата се отбелязва автоматично като платена след като банкомата направи транзакцията от вашата карта.

5) Кредитна карта
При избор на заплащане чрез кредитна карта ще се покаже бутон който ще Ви пренасочи към системата на БОРИКА от където можете да направите самото заплащане. Важно е да знаете, че системата приема карти които са издадени от Български банки тъй като всички останали карти са блокирани поради множество опити за заплащане с фалшиви кредитни карти.

6) PayPal
При избор на заплащане чрез PayPal ще се покаже бутон който ще Ви пренасочи към системата на PayPal от където можете да направите самото заплащане.

7) Пощенски запис
Нужно е да посетите най - близкият пощенски офис. При избор на начин на заплащане "Пощенски запис" в самата фактура системата ще Ви бъде посочен адрес и основание за пощенския запис който Вие да запишете при изпращането за да можем да разберем за какво точно е самия пощенски запис. Тъй като пощенските записи се освояват един път на десет дни най - добре е да ни изпратите като запитване снимка на бележката която ще Ви предоставят от пощенския офис за да не се налага да чакате докато ние освоим записа а да активираме вашата услуга възможно най - скоро.

Ако все пак нещо не Ви е ясно можете да ни изпратите запитване.

беше ли полезен този отговор?

 Принтирай тази статия

Прочетете също

Поръчка чрез кредитна карта

За да направите вашата поръчка е нужно да преминете през няколко лесни стъпки. Нашите услуги са...

Поръчка чрез пощенски запис

За да направите вашата поръчка е нужно да преминете през няколко лесни стъпки. Нашите услуги са...

Поръчка чрез EasyPay

За да направите вашата поръчка е нужно да преминете през няколко лесни стъпки. Нашите услуги са...

Как да подновим и заплатим услуга

След като сте поръчал вашата услуга и сте я използвал ( щастливо надяваме се :-) ) Вие ще желаете...

Поръчка чрез PayPal

За да направите вашата поръчка е нужно да преминете през няколко лесни стъпки. Нашите услуги са...