Проследяване на домейн

Фунцкия която следи желания от Вас домейн всекидневно и Ви уведомява когато домейна е свободен за регистрация.

Направи заявка за проследяване на домейн

Проверка за спам

Често задавани въпроси

Всеки сайт в Интернет има свой адрес, наричан IP (Ай-Пи) адрес. Това е в същност адресът на сървъра, в който е инсталиран въпросният сайт (виж хостинг). Този адрес представлява поредица от числа, подобно на телефонен номер (например 213.130.85.5). Ако не съществуваше системата за имената на домейни, всеки сайт щеше да се намира единствено посредством този свой "телефонен номер".

Да, можете да регистрирате домейн без да имате хостинг. Към всеки домейн получавате вграден, безплатен DNS мениджър от който да контролирате записите на вашия домейн. Домейна не е задължително да се ползва само за хостинг. Може да бъде насочван към различни адреси на програми и апликации.

IDN (Internationalized domain name) представляват домейн имена, които съдържат най-малко един символ, който не е изписан на латиница. Поддрържа се и кирилица, което ги прави особено атрактивни за българските потребители.

Пример за IDN домейн:

име-на-фирма.com
име-на-фирма.net
име-на-фирма.org

Домейн имената се записват в световен регистър и не могат да бъдат променяни. Единствения начин да се сдобиете с ново име е като регистрарате такова..

  • Начини на плащане: