0
Вход / Регистрация
Помощ
Връзка с нас
359884136870

Конфеденциалност


Общи условия за ползване на услугите предлагани от NovaHost.BG

Ние, от "Нова Хост" ЕООД сe ангажираме да запазим конфиденциалността на информацията, която ни предоставяте. Разбираме, че може да има известно нежелание да споделите с нас персонална информация. Ние вярваме, че вие трябва да можете да контролирате какво количество информация получаваме от вас. Затова, там където това е възможно сме ви дали избор да дадете минимална или максимална персонална информация. Вярваме,че с тази кратка декларация за нашето принципно отношение към конфиденциалността, ще заслужим вашето доверие.

Политика на конфиденциалност

Ние ви показваме открито каква информация ще ни предоставите посредством използването на нашите услуги. Ние ви даваме ясни алтернативи за избор при предоставянето на информация от ваша страна. Ние няма да изискаме повече информация отколкото е необходимо за да ползвате услугите, които ви предлагаме и ще избягваме ползването на информация позволяваща идентифициране, освен в случаите където това не ни пречи да ви предоставим точна информация и механизми за ползването и. Ние съхраняваме предоставената от вас информация в обезопасена софтуерна среда. Ние ще ви информиране своевременно за промените, които биха настъпили в нашата политика, ако се наложат такива в съвременната бързо развиваща се технологична среда.Описаната политика на конфиденциалност се отнася само за сайта "Нова Хост" ЕООД, а не за други сайтове, към които сайта "Нова Хост" ЕООД отправя препратки.

Политика на конфиденциалност

В "Нова Хост" ЕООД се използват модели, събира се информация за посещение на сайта и данни за посещаващите сайта с цел да се оптимизира дизайна на сайта и неговата функционалност, както и да се персонифицира достъпа до него.

Посредством "Нова Хост" ЕООД Инвест-БГ събира данни с цел анализ на следните данни:

- Файлове за влизане в интернет:

Като част от стандартните интернет операции, "Нова Хост" ЕООД ще съхрани следната информация за всеки, който посети сайта: дата и време на посещение име на домейна IP адрес Действия Посетени url Получена и изпратена информация (в битове) Бисквитки Референтен домейн и операционна система.Тази информация се използва за да се анализира трафика на посетители, т.е. кои места в сайта са най-често посещавани, кои операционни системи се използват най-често, посещават ли клиентите сайта отново и др.

Език: