Скъпи клиенти,
Тъй като скоро пускаме нови услуги както и множество други промени включително и нов облик на нашият уебсайт, решихме да направим голяма стъпка напред за споделения хостинг като в следващите няколко дни активираме LiteSpeed технология.

Какво представлява LiteSpeed ?
LiteSpeed е нова технология която позволява на уеб сървъра да изпълнява заявките в пъти по - бързо и в същото време прави вашите уебсайтове по - сигурни. Ето и малко повече информация:

- По - бърза обработка на информация от всички други начини за обслужване на PHP
- Не страда от нестабилност като процеси от рода на PHP FPM или mod_fcgid
- Не страда от изтичане на памет (memory leak)
- Включва пълна поддръжка на Opcode кеширане
- Не изисква допълнителни настройки
- Включва поддръжка за PHP флагове в .htaccess




Това ще ни позволи да направим нашия хостинг по - бърз, по - сигурен и по - стабилен. LiteSpeed работи с вече изградения от нас CageFS механизъм който отделя всеки един хостинг потребител от останалите така, че информацията между всички потребители не може да бъде преглеждана или споделена, дори и самите процеси.

Заедно с тези промени ние променяме и основната PHP версия от 5.3 на 5.6 като разбира се Вие можете да променяте вашата PHP версия от 5.3 до 7.0 от контролния панел във всеки един момент.

Освен това вече ще имате налична опция да можете сами да променяте настройки по вашето PHP без наша намеса.

Промените ще бъдат извършени през нощта на 07.05.2016 (Събота) срещу 08.05.2016 (Неделя). Възможно е да забележите кратки секундни прекъсвания във вашите услуги докато рестартираме самите сервизи след като завършим промените. Действия от ваша страна не се изискват.

Ако изпитвате проблем с вашия уебсайт след тези промени можете да опитате да промените ръчно версията на PHP на 5.6 от вашия контролен cPanel или да се свържете с нас за да Ви помогнем с разрешаването на проблема.


Екипа на NovaHost.BG



сряда, май 4, 2016





« Назад