0
Вход / Регистрация
Помощ
Връзка с нас
359884136870

Какво означават различните грешки в радио сървъраПри стартиране на сървъра понякога се появяват различни грешки които блокират сървъра да стартира успешно.

Грешка "Unable to start, som other process is using this port" се появява най - често когато вашия радио сървър (ShoutCast 1) използва AutoDJ и този AutoDJ се "киква" от сървъра а не се спира по стандартния начин от контролния панел (от бутона стоп на AutoDJ). След като вече се е появила тази грешка ще трябва да се свържете с нас за да рестартираме изцяло процеса и ако искате да не се появява отново ще трябва да стопирате AutoDJ само и единствено от контролния панел.

Понякога сървъра стартира, но като статус виждате "Станцията е офлайн". Това означава, че сървъра е успешно стартиран, но не е закачен източник т.е. ако сте стартирал AutoDJ то той не е успял да се закачи към сървъра. За да откриете причината трябва да прегледате вашия AutoDJ лог. В много от случаите потребителя се опитва да попълня всяко едно празно поле в настройките с което "чупи" самия сървър тъй като е въвел грешна настройка на грешното място. Ето защо ние ви съветваме да се ръководите по нашите уроци и там където не знаете какво трябва да попълните да го оставите така както си е по подразбиране.


беше ли полезен този отговор?

Добавяне към Предпочитани Добавяне към Предпочитани    Принтирай тази статия Принтирай тази статия

Прочетете също

Език: